Nya Star Citizen-trailern demonstrerar fps-delen

Nya Star Citizen-trailern demonstrerar fps-delen

Med tanke på allt som ska in implementeras i Star Citizen räknar vi med release lagom till 2056. Skämt åsido, rekordbudgeten har gett Cloud Imperium Games en unik möjlighet att kunna realisera i princip allt de önskar: så som en enorm rymd, ensemble med Hollywoodstjärnor, separat flerspelar- och (kanske försenat?) solo-äventyr och förstapersonsaction.

I den färska trailern, som visar fps-delen, vill teamet demonstrera sitt nya “Vision Stabilization”-system.

– Det finns inget bättre sätt att visa vår förbättrade Vision Stabilization-system än att resa till Port Olisar och göra kaos. Med gott om sikte, skjutande och vapenhantering visar den här videon i 60 fps ett av många grymma inslag vi jobbar med just nu, hälsar teamet via officiella sajten.

I vårt nya nummer som släpps i butik i slutet av månaden tar vi oss en titt på version 3.0 av Star Citizen.

Star Citizen Sneak Peek Vision Stabilization

Uploaded by Lifk on 2016-09-16.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts