Ny utvecklardagbok för Tyranny

Ny utvecklardagbok för Tyranny

Den 14 september 2012 startade en av de mest framgångsrika Kickstarter-kampanjerna för spel hittills. Pillars of Eternity efterfrågade 1,1 miljoner dollar, men när kampanjen var över hade man samlat ihop nära 4 miljoner. Spelet släpptes den 17 mars 2015 och hyllades av en enad kritikerkår.

Nu är Obsidian tillbaka med ett nytt isometriskt rollspel, men den här gången är de inte enbart ute efter att återskapa gammal rollspelsmagi. I den nya utvecklardagboken pratar utvecklarna om den artistiska designen i Tyranny, och den beskrivs som en blandning av nytt och gammalt med en stiliserad framtoning och dystra miljöer (även om det också finns utrymme för färger) som verkligen andas historia.

Tyranny äger nämligen rum i en värld där ondskan vunnit, och spelaren tar rollen som en fatebinder, domare och bödel i ett och upprätthållare av ordningen i den ondskefulle Kyros nygrundade rike. Mycket möda läggs ner på att ge karaktärerna rätt utseende och animationer, för att sälja vilka de verkligen är. Tyranny kommer att släppas någon gång under hösten, så vi kan räkna med ett officiellt lanseringsdatum inom kort.

Tyranny – “Artistry in the Game” – Developer Diary 2

Want to know more about the game? Read more here: http://pdxint.at/2aWYwQK In this new episode, fans will meet the many artists and designers who have brought the world of Tyranny to life through animation, music, character design, and much more.

 

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts