Ny uppdatering till Doom ute nu

Ny uppdatering till Doom ute nu

Id Software och Bethesda Softworks har berättat att en ny uppdatering till deras uppskattade förstapersonsskjutare Doom finns tillgänglig nu, inklusive det hett efterlängtade deathmatch-läget som ställer individuella spelare mot varandra och plockar bort demonkrafterna från arsenalen. Uppdateringen inkluderar också privata matcher med justerbara parametrar, såsom poäng- och tidsgränser, valbara kartor och möjligheten att stänga av demonkrafter och kraftfulla vapen.

En hel del buggar i kampanjen och Snap Map-läget har också åtgärdats, och ni kan begrunda den fullständiga listan här. I trailern nedan avslöjas att spelare får dubbelt så mycket erfarenhetspoäng om de spelar online under helgen, och visst ser det ut som som att Id Software hittat tillbaka till rötterna med snabba uppgörelser spelare mot spelare. Kommer du återbesöka Doom i och med den här nya uppdateringen?

DOOM – Free Update #3 Now Available

The wait is over. Deathmatch is now available as part of DOOM’s Free Update #3! The free-for-all multiplayer mode has been one of the top requests from DOOM fans, and today we’re happy to make it a reality. Deathmatch is a hectic mode that forgoes the comforts of team-based combat.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts