Ny trailer från Sniper Elite 4

Ny trailer från Sniper Elite 4

Själv är jag inte alltför bekant med Rebellions Sniper Elite-serie, men anade ändå vad som komma skulle i den nya trailern – ond, bråd skelettkrossande röntgendöd samt exploderande muskler och hjärtan. Jag blev inte besviken.

Sniper Elite-serien debuterade 2005, och man spelar som den amerikanske krypskytteexperten Karl Fairburne. Originalet har redan fått en remake som släpptes 2012, och serien har också hunnit yngla av sig i form av horrorspinoffen Nazi Zombie Army, som under fjolåret uppdaterades med samlingen Zombie Army Trilogy.

Sniper Elite 4 kan också skryta med självaste Adolf Hitler som förbeställningsbonus. Det rör sig om ett uppdrag där spelaren måste mörda en tysk befälhavare vid en ubåtsbas, men när man väl är framme upptäcker man att jobbet redan är gjort, och att den busige lille Hitler bär ansvaret. Det nya målet blir givetvis att döda Hitler och spränga hela ubåtsbasen i luften.

Sniper Elite 4 släpps tidigt nästa år, den 14 februari.

Sniper Elite 4 | First Gameplay Trailer & Target Führer Teaser (ESRB)

Pre-order Sniper Elite 4 NOW for FREE content: – Target Führer campaign mission – Camo Rifle Skins Pack www.sniperelite4.com Watch the explosive debut gameplay trailer for Sniper Elite 4 featuring new kill cams, new takedowns, new stealth abilities and the most satisfying sniping in the series to date.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts