Äntligen! Ny teaser från The Bard’s Tale IV

Äntligen! Ny teaser från The Bard’s Tale IV

Det var ett tag sedan vi fick se något matigt från The Bard’s Tale IV, vilket kanske inte är så märkligt. Efter en framgångsrik kampanj på Kickstarter är det inte förvånande att Inxile behöver lägga locket på för att kunna infria alla löften som utlovats. Den nya teasern visar att teamet är på rätt väg. World of Caith ger oss som titeln vittnar om en liten bit av fantasyvärlden vi kommer utforska.

– Syftet med klippet är att illustrera tonen vi strävar att fånga i omgivningarna och varelserna i The Bard’s Tale IV, skriver teamet i en uppdatering. Ett fängslande och stort landskap för dig att utforska, och ett menageri av varelser inspirerade av myter och keltisk folklore. Vi har också jobbat hårt med stridssystemet och har gjort oerhörda framsteg, men vi vill inte visa detta riktigt ännu.

Gröna fält, monster, grottor och … eh, spindelzombier? Detta blir bra. Teamet hälsar också att vi ska kunna utforska världen fritt och kan ignorera huvudstoryn, vilket många gör i rollspel. Det är bråda dagar på Inxile. Förutom arbetet med detta och Torment ska inom kort en Figkampanj för Wasteland 3 dra igång. Förhoppningsvis räcker rollspelsinspirationen till alla tre.

The Bard’s Tale IV – The World of Caith Teaser

ESRB RATING PENDING: May contain content inappropriate for children. Visit esrb.org for rating information The Bard’s Tale IV returns to the classic fantasy RPGs of years past. Featuring dynamic turn-based combat, a full party of characters to build and customize, and first-person exploration of maze-like dungeons with devious puzzles and riddles, The Bard’s Tale IV is a true successor to the original Bard’s Tale trilogy, and is crowdfunded by thousands of fans.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts