Ny Street Fighter-uppdatering på torsdag

Ny Street Fighter-uppdatering på torsdag

urienyeahCapcom har berättat att en ny Street Fighter V-uppdatering kommer släppas på torsdag, den 22 september.

Den inkluderar det nya alternativet att slåss mot datormotståndare i enskilda matcher (borde ha funnits redan från början, kan tyckas) och en massa nya kostymer, färger, omgivningsbaserade knockouts och buggfixar. Men huvudnumret tillfaller givetvis den nya karaktären Urien, Street Fighter III-veteran och vice ordförande för Illuminati.

Han gör de tidigare dlc-karaktärerna Alex, Guile, Ibuki, Balrog och Juri sällskap, och fullbordar därmed Capcoms utlovade dlc-planer. Man kan provspela alla dlc-karaktärer i storyläget A Shadow Falls, som släpptes i en gratis uppdatering i början av juli. Om man menar allvar med sitt spelande och vill ta karaktärerna online måste man dock betala 6 euro (eller 100 000 fight money) per knopp.

Alla karaktärer ingår i säsongskortet om man valt att inhandla det.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts