Ny Nier-trailer visar upp karaktärer

Ny Nier-trailer visar upp karaktärer

I tisdags kunde vi berätta att Platinum Games nya actionrollspel Nier: Automata kommer släppas i Japan den 23 februari. Vad det här innebär för den utlovade Steam-lanseringen i väst vet vi inte i dagsläget, men förhoppningsvis behöver vi pc-spelare inte vänta alltför länge på att få ta del av kakan.

Nu har Square Enix släppt ännu en ny trailer som visar upp en lång rad olika karaktärer. Tyvärr är trailern på japanska, men på spelets officiella hemsida kan vi läsa att flickan med ögonbindeln är en stridsandroid kallad 2B vars kunskaper kompletteras av forskningandroiden 95 (pojken med ögonbindel). Slutligen har vi också A2, en närstridandroid som inte längre är i användning.

Vad tycker ni om karaktärsdesignen? Själv tycker jag den är rätt jäkla cool.

NieR:Automata/ニーア オートマタ: TGS2016トレーラー

2017年2月23日(木)発売予定。PlayStation®4向けアクションRPG『NieR:Automata』(ニーア オートマタ)のTGS2016トレーラーです。 http://www.jp.square-enix.com/nierautomata/ ≪キャラクター&声優情報≫※敬称略※ ヨルハ二号B型(2B): 石川由依 ヨルハ九号S型(9S): 花江夏樹 ヨルハA型二号(A2): 諏訪彩花 ポッド042: 安元洋貴 ポッド153: あきやまかおる アダム: 浪川大輔 イヴ: 鈴木達央 オペレーター6O: 磯部恵子 オペレーター21O: 初美メアリ パスカル: 悠木碧 ヨルハ部隊司令官: 加納千秋 エミール: 門脇舞以 デボル・ポポル: 白石涼子 ????: 中田譲治

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts