Ny Dishonored 2-trailer

Ny Dishonored 2-trailer

Jag uppskattar verkligen spel som ger mig friheten att spela hur jag vill, och leka runt med intrikata system. Den nya trailern från Dishonored 2 kallas “creative kills” , och visar ett gäng häftiga förmågor som Emily och Corvo kan använda sig av för att oskadliggöra sina fiender.

Som om det inte vore nog med det kan vi även bjuda på en massa häftig concept art av Sebastien Milton, art director hos Arkane. Vi får exempel på både inom- och utomhusmiljöer, såväl som staden Karnacas vackra arkitektur.

Dishonored 2 släpps den 11 november.

Dishonored 2 – Creative Kills Gameplay Video (PEGI)

From the gritty streets of Dunwall to the shimmering opulence of Karnaca, every level in Dishonored 2 is a puzzle waiting for you to solve. Watch as both Emily Kaldwin and Corvo Attano showcase a few of the seemingly limitless creative combinations of their supernatural abilities, weapons and gadgets to dispatch their enemies.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts