Ny Dishonored 2-trailer visar upp Corvo

Ny Dishonored 2-trailer visar upp Corvo

Dishonored 2 är uppföljaren till Arkane Studios våldsamt uppskattade actionäventyr från 2013. I uppföljaren får vi spela både som Emily Kaldwin, den före detta kejsarinnan av Dunwall, och hennes far tillika originalspelets huvudroll Corvo Attano. Nu har vi fått en ny trailer där den sistnämnde är i fokus, och förstapersonssekvenser blandas med snabba klipp som visar upp vänner, fiender och miljöer.

Dishonored betraktas ofta som ett stealth-spel (med all rätt) men uppföljaren vill bjuda på en friare upplevelse – Emilys destruktiva krafter lämpar sig utmärkt för den våldsamma spelaren, medan Corvos arsenal har utökats sedan sist. Äventyret utspelas i sydstaden Karnaca, och kommer bjuda på en dramatiskt annorlunda färgpalett och stämning jämfört med originalspelets Dunwall.

Dishonored 2 släpps den 11 november. Här är den sprillans nya trailern.

Dishonored 2 – Corvo Gameplay Trailer (PEGI)

“One more time, old friend.” Fifteen years after the events of the first game, the Royal Protector Corvo Attano is back in action, and it looks like he’s just gotten better (and stronger) with age. He still has his familiar powers, but they’ve all gotten quite the upgrade since the original Dishonored launched in 2012.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts