No Man’s Sky-siffrorna har farit in i ett svart hål

No Man’s Sky-siffrorna har farit in i ett svart hål

No Man’s Sky (recension) har fallit från den mest hajpade av himlar till ett fiaskohelvete. Även om tappet på nästan 90 procent av spelarna inte var så illa som det lät är de nya skräcksiffrorna troligen svårare att smälta för Hello Games. De visar att det stora rymdäventyret under primetime, alltså kvällstid, som mest spelas av 2 000 själar. Den absoluta toppen landade på 212 000, vilket kan förklaras med massiv hajp och release. Bara för några veckor sedan visade motsvarande siffror på 5 000 spelare. Det går inte bra nu.

Till och med Sony, som haft ett stort finger med i spelets PS4-version, kritiserar öppet Hello Games och menar att den brittiska indiestudion lovade mer än vad man kunde hålla.

Samtidigt fortsätter arbetet med patchar. För ett par dagar sedan rullade teamet ut 1.09-uppdateringen, vilket inte är en massiv patch men som bland annat gör spelet “mycket bättre på att återställa korrupta sparfiler”, ger det förbättrad framerate och en del annat som du kan läsa om i patchnoteringarna. Samtidigt ställer vi oss frågande till om någon patch i världen kan vända trenden.

No Man’s Sky Release Trailer

Did you say downgrade ? https://youtu.be/-w-58hQ9dLk music source https://www.youtube.com/watch?v=ykb9TLi9OFI gameplay source

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts