No Man’s Sky i Doom-motorn

No Man’s Sky i Doom-motorn

Robert Prest har inte spelat No Man’s Sky ännu, men han har sett trailers från Hello Games sandlådespel. Baserat på dem har han skapat modden No Guy’s Sky till gamla goda Doom, och resultatet är minst sagt imponerande. Man kan flyga rymdskepp, besöka planeter, skörda resurser och prata med utomjordingar, så featurelistan framstår som hyfsat komplett.

No Guy’s Sky tog ungefär tre veckor att skapa, även om Prest själv ursprungligen hoppades på att vara klar efter tre dagar. Planeter, växtlighet och varelser genereras alla automatiskt, och i videon nedan får vi bevittna många “intressanta” korsbefruktningar mellan klassiska Doom-monster och riktiga människor, såsom Hello Games-visionären Sean Murray i egen hög person.

Robert Prest arbetar också på en annan Doom-modd baserad på Day Z (givetvis kallad Doom Z) och man kan ladda ner en alfaversion här. No Guy’s Sky kan inte laddas ner av allmänheten riktigt ännu, men Prest utlovar en publik release inom kort.

No Guy’s Sky (No man’s sky in Doom)

I have spent the last 3 weeks trying to replicate No Man’s Sky (or at least, what I saw of it in the trailer anyway) in Doom.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts