Nästa Ubisoft-present är The Crew

Nästa Ubisoft-present är The Crew

Långt ifrån perfekt men ganska kul ändå.
Långt ifrån perfekt men ganska kul ändå.

Ubisoft fyller 30 och firar det med ett gratisspel i månaden året ut. Det började Prince of Persia: The Sands of Time och har sedan fortsatt med Splinter Cell och Rayman Origins. Från och med den 14 september är det dags för initiativets nästa och hittills nyaste spel: The Crew.

Racingspelet släpptes i slutet av 2014 och är enligt Ubisoft en betydande del av speljättens historia då det är deras “första helt och hållet sammankopplade värld vi någonsin skapat”. Det är knappast ett mästerverk men bjuder ändå på habil underhållning.

Efter det här spelet återstår ytterligare tre titlar. Gissningsvis får vi någon form Assassin’s Creed, förslagsvis det charmanta och seminya Black Flag. Jag hoppas också att Valiant Hearts blir ett av spelen då det är något alla bör uppleva.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts