Mystiska Virginia får en mystisk trailer

Mystiska Virginia får en mystisk trailer

Det finns en typ av person som är extra mottaglig för ett spel som Virginia. Du vet vilka jag pratar om – du kanske är en av oss – de som inte kan sluta tjata om Twin Peaks, de som gillar historier där FBI-agenter skickas till sömniga amerikanska städer för att lösa kryptiska mysterier, de som gav Deadly Promonition lite för mycket cred fast de inte riktigt förtjänade det.

Det är vi som väntar extra mycket på att Virginia ska släppas den 22a september och för att göra den väntan lite mer uthärdlig har 505 Games retat vår aptit med en ny trailer. Spana in den här:

Virginia Cinematic Trailer

Virginia is a single-player first-person thriller set in a small town with a secret. Coming to PS4, Xbox One, PC and Mac September 22nd! Experience a missing person investigation through the eyes of graduate FBI agent Anne Tarver.

Jepp, nog ser det fortsatt superlovande ut. Atmosfären är klockren, mysteriet är mystiskt till tusen, en bisonoxe traskar in på en bensinmack – allt man kan önska sig. Precis lagom kryptiskt och spännande, med andra ord.

Om du vill doppa tårna i mysteriet redan nu finns det en gratis demo på Steam

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts