Motorcykelgäng på väg till GTA Online

Motorcykelgäng på väg till GTA Online

gtaonlinebike2Efter lanseringen av Grand Theft Auto IV fick vi två rejäla expansioner – The Lost and the Damned och The Ballad of Gay Tony – och många har undrat varför Grand Theft Auto V inte fick samma behandling.

Svaret på den frågan är förmodligen att GTA Online i det tysta gått och blivit en hejdundrande succé – Rockstar har redan tjänat över 500 miljoner dollar på mikrotransaktioner, så det är inte konstigt att nya enspelaräventyr fortsätter lysa med sin frånvaro.

Rockstar har istället utannonserat en ny gratisuppdatering för GTA Online, som kommer lägga till motorcykelgäng, nya tävlings- och samarbetsfokuserade spellägen, fordon, vapen, kläder och mycket mer. Spelarna kommer kunna skapa sina egna klubbhus och ta sig an “sjabbiga affärer” tillsammans med vänner. Man kommer även kunna attackera andra spelare med närstridsvapen från motorcykelsadeln i sann Road Rash-stil. Uppdateringen släpps den 4 oktober.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts