Moonlighter – något för Recettear-fansen?

Moonlighter – något för Recettear-fansen?

Efter en superlyckad Kickstarter (av 40 000 begärda samlades hela 134 000 dollar in) börjar Moonlighter ta form. Det kombinerar fullkomligt bedårande pixlar med ett actionrollspel i en fantasyvärld där du också har hand om en affär – vilket förstås för tankarna till 2010 års smått briljanta Recettear: An Item Shop’s Tale.

Kickstartern avslutades i somras och går allt enligt planerna ska spelet släppas i mars nästa år. Om nätterna jagar du föremål och krimskrams i de slumpmässigt framställda grottorna och på dagen står du bakom disken och säljer din loot. Här är en beskrivning gällande affärssystemet och en pixelperfekt trailer.

“Customers have different behaviours and interests. Some of them would buy an item even if it’s a bit overpriced. Others, on the contrary, will leave the shop empty-handed unless they find a bargain… and, be careful, there will be some shoplifters too.

From time to time, some customers will request for an specific item. If Will can deliver it within a few days, they maybe very generous!

Upgrading the shop by investing a large amount of gold is key to increase its benefits dramatically. You will be able to sell more items at the same time, attract better customers and so on.”

Moonlighter – Kickstarter trailer

THANKS FOR YOUR SUPPPORT! http://bit.ly/MoonlighterKS Twitter: @DigitalSunGames ———- A shopkeeper dreamt about being a hero. Moonlighter is a action RPG game with rogue-lite elements about Will, an adventurous shopkeeper, that secretly dreams of becoming a hero. To earn the daily bread, he needs to venture into the dungeons near his town, defeat strange enemies and obtain loot to be sold at his shop.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts