Moddmakaren Josh Romito anklagas för stöld

Moddmakaren Josh Romito anklagas för stöld

Igår skrev vi om purfärska och superambitiösa byggprojektet GTA 5 Redux. Josh Romito säger att han utvecklat Grand Theft Auto 5-modden på egen hand, men nu har vi nåtts av oroande uppgifter som tyder på motsatsen. Visual V är en modd till samma spel som släpptes under fjolåret, och om vi ska tro dess skapare _CP_ har GTA 5 Redux kopierat programkod rakt av, inklusive identiska värden för variabler.

Det här är inte en förstagångsföreteelse – Josh Romitos tidigare projekt The Pinnacle V, en annan GTA 5-modd, togs ner från internet efter att det framkommit att en del av innehållet hade stulits från andra moddar. Romito hävdade att han fått den stulna koden av andra entusiaster, så det känns smått osannolikt att samma sak skulle hända igen. Vi återkommer i ämnet om eller när situationen vidareutvecklas.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts