Minecraft-roman från författaren bakom World War Z

Minecraft-roman från författaren bakom World War Z

Vad har fyrkantiga byggblock och storskalig zombie-apokalyps gemensamt? Tja, överlevnad, kanske? Max Brooks, mannen bakom den omåttligt populära romanen World War Z, har nämligen tagit sig an uppgiften att skriva en Minecraft-bok. Enligt Mojang handlar den om någon som blir strandad på en främmande plats och måste överleva, typ som i Robinson Crusoe (eller Kruse, som han ofta kallas på svenska). Max Brooks själv verkar enligt egen utsago mest glad över att få användning för alla de där timmarna han lagt på att spela Minecraft.

När romanen dyker upp i bokaffärerna återstår att se, men nog är det svårt att inte bli lite nyfiken. Förhoppningsvis går det här bättre än när Telltales försökte klämma in en story i Minecraft.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts