Michel Ancel fortsätter teasa Beyond Good & Evil 2

Michel Ancel fortsätter teasa Beyond Good & Evil 2

BGE2art2Det var i tisdags som Michel Ancel lade upp en väldigt Beyond Good & Evil-doftande karaktärsskiss på sitt Instagramkonto.

Vi fick se en liten grishumanoid sitta på en skäggig mekanikers axlar, och Pey’j från Beyond Good & Evil är ju både gris och mekaniker, så det krävdes inte särskilt mycket fantasi för att lista ut vad bilden hänvisade till.

Nu har Michel Ancel lagt upp en andra karaktärsskiss, och vi kan därmed konstatera att uppladdningen av den första förmodligen inte var ett alkoholinfluerat misstag.

Den här gången handlar det om en hajhumanoid, och de fanns ju också med i Beyond Good & Evil (Francis i Akuda Bar hade en pärla som man kunde vinna genom att besegra honom i lufthockey, och Rufus tävlade i Hillys racingcirkus).

Den nya karaktärsskissen tyder på en något mer realistisk estetik, och åtföljs av en kommentar från Michel Ancel som lyder “‘Ready for fight’ independence #ubisoft day”. Detta meddelande syftar förmodligen på den pågående kampen mot Vivendi, som fortsätter ta steg mot att köpa upp Ubisoft. Ett viktigt möte för aktieägare äger nämligen rum exakt idag.

Så är detta egentligen bara ett sätt för Michel Ancel att visa sitt stöd, eller kommer verkligen Beyond Good & Evil 2 avslöjas på riktigt inom kort? Vem vet, men vi lär ha all anledning att återkomma till ämnet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts