Makaber familjemiddag i nya Resi7-trailern

Makaber familjemiddag i nya Resi7-trailern

Resi
Vad är grejen med skyltdockor och skräck?

Resident Evil 7 är det första i serien jag på riktigt sett fram emot sedan fyran släpptes för elva år sedan. Den nya trailern, som sammanfaller med Tokyo Game Show, sänker knappast ens förväntningar. Om något bevisar den att Capcoms förstapersonskräck kommer bjuda på mer mångfald i färger, fän och miljöer än vad tidigare demonstrationer gett sken av.

Trailerns fasaväckande höjdpunkt är tvivelsutan familjemiddagen i slutet. Redan i sin nuvarande form är den makaber. Att då uppleva den i virtual reality lär få det största av lejonhjärtan att svettas och stålmagar att vändas ut och in.

Playstation 4-spelare kan glädja sig åt att demon som släpptes i somras får en uppdatering, vilket kommer expandera “vad du kan göra och vart du kan gå”. Vi håller mest tummarna för att Capcom ska få tummen ur och ge även skräcksugna pc-lirare smakprovet. Om så inte är fallet blir ändå inte väntan på Resident Evil 7 evighetslång. Spelet släpps i slutet av januari nästa år.

Resi2

Resident Evil 7 biohazard TAPE-2 “The Bakers”

Down in Dulvey, Louisiana lies an old, derelict plantation house that looks like it hasn’t seen use in years. It turns out someone is home, though – meet the Baker family and get a glimpse at what’s to come in Resident Evil 7 biohazard, available January 24th, 2017 for PlayStation 4, Xbox One, and PC.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts