Ljuv SimTower-nostalgi – Project Highrise är släppt

Ljuv SimTower-nostalgi – Project Highrise är släppt

Jag tillbringade en betydande del av mitt 90-tal med Maxis SimTower, spelet där du byggde och planerade en monstruös skyskrapa. I praktiken var det SimCity men ur ett mindre och, framför allt, resligare perspektiv.

Precis Steamsläppta Project Highrise tycks rikta sig till just mig. Det är åtminstone vad jag föreställer mig när jag ser det. Målet är att bygga världsberömda skyskrapor, men storleken är inte allt. En skyskrapa är också ett intrikat ekosystem där människor jobbar och lever sina liv. Du kan bygga moderna kontorskomplex, luxuösa takvåningar, köpcentrum, restauranger och så vidare.

PC Gamers Mikael Hjalmarson är just nu i full färd med sina skrytbyggen. Hans recension läser du snart.

Project Highrise | Gameplay Trailer

BUY PROJECT HIGHRISE NOW – http://bit.ly/1UeDNv8 Learn more on Project Highrise on Steam: http://store.steampowered.com/app/423580 Your job as the architect and developer is to build world-famous skyscrapers that will be the envy of the entire city, masterpieces of art and engineering.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts