Livstecken från Beyond Good & Evil 2

Livstecken från Beyond Good & Evil 2

bge2artBeyond Good & Evil 2 har länge legat i limbo (känns det som, i alla fall) men nu har seriens skapare Michel Ancel gett väldigt uppmuntrande tecken via Instagram.

Bilden intill åtföljs av texten “Somewhere in system 4 … – Thanks #ubisoft for making this possible !”, och grisar i kläder är ytterst välbekanta för alla som spelat originalet från 2003 (är det månne en ung Pey’j på bilden, eller någon av hans släktingar?).

Skärmskottet ovan är från den första (och enda officiella) teasetrailern av Beyond Good & Evil 2 från 2008. 2009 hittade en gameplayvideo ut på internet där vi ser Jade springa genom en stad, och Michel Ancel bekräftade senare att den var äkta under E3-mässan 2011.

Så sent som förrförra veckan spelade undertecknad in en retrovideo om just Beyond Good & Evil, så jag måste ju anta att jag hade direkt inverkan på de förmodade framstegen med uppföljaren. Ni kan se videon i sin helhet här nedan, och om ni blir sugna på att spela om äventyret kan jag tipsa om den här widescreen-patchen och de här grafikinställningarna för de av er som sitter på Intel-processor, Nvidia-grafikkort och Windows 10.

Retro: Beyond Good & Evil

Benny kollar in den första timmen i det PERFEKTA mästerverket Beyond Good & Evil.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts