Live-action-thrillern The Bunker är släppt

Live-action-thrillern The Bunker är släppt

Vad för slags hemligheter göms i bunkern?
Vad för slags hemligheter göms i bunkern?

För oss vars hjärtan aldrig slutat slå för 90-talstrenden FMV är The Bunker oerhört lovande. Berättelsen och designen har arbetats fram av människor som arbetat med verk som SomaBroken Sword och The Witcher och allt du ser på skärmen är inspelat; ingen CGI, ingen motion capture. Allt är filmat i en faktisk kärnvapenbunker. I rollerna hittar vi bland annat Adam Brown (Hobbit) och Sarah Greene (Penny Dreadful, även känd som Anne Bonny i Assassin’s Creed: Black Flag).

John är den sista överlevande i en kärnvapenbunker och han kämpar för att hålla sitt psyke i schack. När alarmet ljuder blir det dock starten på slutet för hans förnuft. Nu tvingas han ta sig till platser i bunkern som han länge försökt att sudda ur sitt minne.

Onekligen aspirerar detta på att vara en skräckslagen upplevelse. Exakt hur väl man lyckas återstår att se nästa vecka då Rikard “harhjärtat” Olsson är redo att avlägga rapport. Du hittar det på Steam för 170 kronor.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts