Lanseringstrailer – The Final Station är släppt

Lanseringstrailer – The Final Station är släppt

Untitled-1
En zombie är alltid en zombie oavsett vad du kallar honom.

En ny månad, tio nya postapokalyptiska spel. Minst. Konceptet som The Final Station vilar på känns ändå lite eget. Du är en lokförare som tuffar fram genom undergången på jakt efter överlevare och förnödenheter. Självfallet kryllar stationerna du stannar på av zombier – även om utvecklaren påstår att det inte rör sig om zombier, utan om “infekterade”. Bra försök.

Moraliska spörsmål hör efter katastrofen-skildringar till, vilket även är en faktor i The Final Station. På den officiella sajten frågar sig TinyBuild om du “antingen ska hjälpa överlevarna att nå sina destinationer … eller låta dem dö och länsa kropparna.” Vi vet vad SJ hade gjort. Spelet går att köpa på Steam för cirka 150 kronor.

The Final Station Launch Trailer

Pre-order now on Steam – http://store.steampowered.com/app/435530 Travel by train through a dying world in The Final Station – coming to Steam & PS4 on August 30th. Xbox One on Sept 2nd.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts