Kärt återseende i nya Tomb Raider-trailern

Kärt återseende i nya Tomb Raider-trailern

Direkt från Tokyo Game Show kommer den här nya Rise of the Tomb Raider-trailern. “Ny” är dock en sanning med modifikation. Visserligen får vi se exempel på vad som väntar oss i nya dlc:t Blood Ties, men det mesta i trailern visar oss spelet vi redan har tillbringat så mycket tid med. Den sista sekunden (och tonen!) är dessutom allt annat än ny. Den är nästan 20 år gammal men är ändå väldigt fin.

Rise of the Tomb Raider släpptes i början av året och Erik Bergérus var förtjust i äventyret:

Rise of the Tomb Raider lyckas vara en genomgående förbättrad uppföljare. Samtidigt motstår det frestelsen att bara vrida upp allting till elva för att överträffa sig själv. Spelet lyckas variera sina beprövade delar på ett sätt som gör att helheten alltid känns fräsch. En verklig och övertygande värld befolkas av mänskliga karaktärer och utmaningar som känns engagerande.”

ライズ オブ ザ トゥームレイダー TGS トレイラー SQEX Ver

探検家━それは真理を探す者 ララの次なる目的地は、亡き父が辿りつけなかった幻の都。美しくも過酷な世界で待ち受ける新たなサバイバル。神話上の物語と思われていた失われた都市を追い求める壮大な冒険が今始まる。 「ライズ オブ ザ トゥームレイダー」本編に全追加DLC&PlayStation®VR対応コンテンツを含む数々の新要素が加わった「トゥームレイダー」誕生20周年を飾るスペシャルパッケージがいよいよPS4に登場! 「ライズ オブ ザ トゥームレイダー」 2016年10月13日(木)発売予定 ダウンロード版 5,800円/パッケージ版 6,800円 http://www.tombraider.jp

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts