Jon Snow är väldigt mycket Jon Snow i CoD-trailern

Jon Snow är väldigt mycket Jon Snow i CoD-trailern

Jon Snow har kommit en bit sedan vårens battle of bastards i Game of Thrones, närmre bestämt till yttre rymden och exotiska planeter i rollen som bad guy i Call of Duty: Infinite WarfareOkej, Kit Harrington spelar förstås en helt annan roll men han får nog svårt att skaka av sig Jon Snow-stämpeln. Inte minst då han i den här trailern befinner sig mitt i ett ymnigt snöfall, sådär surmulen som bara han kan vara.

Infinite Warfare släpps den 4 november och om du är ute efter multiplayer och rikligt med gameplay så är den här filmen inte för dig. Vilket inte är konstigt då det är en storytrailer (vill du se mer av det andra rekommenderar vi att du klickar dig hit), som lägger tyngdpunkten på karaktärer, explosioner, drama och Call of Duty-spektakel.

Om pc-versionen fått lite kärlek (till skillnad från i fjol) lever hoppet för habil popcornunderhållning. Bortsett från en dålig pc-port (vilket ju inte går att bortse från) var fjolårets Black Ops III riktigt hygglig action.

Official Call of Duty®: Infinite Warfare – Story Trailer

After a simultaneous surprise attack on UNSA forces in Geneva and the Moon Port Gateway, Lt. Nick Reyes must take the helm of the Retribution, one of Earth’s last remaining warships. In a time of unthinkable adversity, Reyes must lead his trusted crew against the relentless Settlement Defense Front’s plans to dominate all who oppose them.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts