Jason orsakar ond, bråd död i nya trailern för Friday the 13th: The Game

Jason orsakar ond, bråd död i nya trailern för Friday the 13th: The Game

Jason Voorhees kan inte direkt beskyllas för att vara särskilt subtil, något som den nya trailern för Friday the 13th: The Game anammar. När andra spel anklagas för att bedriva falsk marknadsföring finns det ingen som kan anklaga IllFonic för att inte veta exakt varför folk ser fram emot deras spel.

Den här trailern består nämligen enbart av en tre minuter lång sekvens där Jason mördar tonåringar med en variation och brutalitet som är lika imponerande som kväljande. Jason trycker in ögon i skallar, placerar yxor i magar och krossar kranium som om de vore övermogna tomater – allt satt till tonerna av tidstypisk 80-talsrock.

Om du blir illamående av meningslöst våld eller hair metal bör du därför inte titta på det här klippet.

XIII PAX West Trailer 2016 — Friday the 13th: The Game

A small selection of kills designed by legendary SFX designer Tom Savini in the upcoming Friday the 13th: The Game coming to Xbox One, PS4 and PC! Pre-order here: friday-the-13th-the-game.backerkit.com/hosted_preorders

Värt att notera är att samtliga kills har designats av skräcklegenden Tom Savini som tidigare stod för smink och effekter för filmerna som spelet baseras på, och som även jobbade med George A Romero med hans klassiska Living Dead-serie. Han har med andra ord en del erfarenhet med att framkalla illamående, vilket den här trailern lyckas väldigt väl med.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts