Insomniac vill släppa Sunset Overdrive till pc

Insomniac vill släppa Sunset Overdrive till pc

Vi lever numera i en värld där alla nya förstapartsspel av Microsoft släpps till både Windows 10 och Xbox One, så man tycker att det vore en relativt enkel sak att även släppa äldre Xbox One-spel på vår plattform.

Insomniac Games sanlådesljutare Sunset Overdrive från 2014 är fortfarande ett av de mest uppskattade Xbox One-spelen, och en användare på Twitter frågade studion om en pc-lansering är på gång. Svaret blev att “vi skulle gärna släppa det på pc, men beslutet är upp till Xbox” (det vill säga Microsoft).

Det känns inte direkt troligt att Microsoft skulle ändra sig i det här ärendet, de har tidigare sagt att flaggskeppstiteln Halo 5 ej heller kommer släppas till pc (vi fick Halo 5 Forge istället), och av de första Play Anywhere-titlarna att döma är det inte direkt en dans på rosor att porta spel till Windows 10 (själv har jag haft rejäla tekniska problem med både Recore och Forza Horizon 3, som jag kommer recensera inom kort).

Skulle du vara intresserad av att spela Sunset Overdrive på Windows 10?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts