Inled fredagen i en mekanisk herrgård i Dishonored 2

Inled fredagen i en mekanisk herrgård i Dishonored 2

Det råder knappast några tvivel om att Dishonored 2 är en av höstens mest lovande releaser. Jag skulle till och med sträcka mig till att det är den mest lovande. Men det är jag. Och det här är åtta minuter från en mekanisk herrgård där Emily idkar kaos. Det ser rätt så freakin’ underbart ut.

Mindre underbart är trippel-A-företagens förhållningssätt till förhandsbokningar. Om du har bokat Dishonored 2 kommer du få tillgång till spelet en dag tidigare. Så onödigt. Bethesda och Arkane har bevisligen något riktigt stort på gång så de ska inte behöva luta sig mot sådan här snikenhet. Titta bara på den här trailern! Eller den här! Det lär också finnas gott om skäl till att spela om äventyret då du inte ska fatta allting vid första spelningen.

Dishonored 2 -Clockwork Mansion Gameplay Trailer (High Chaos) PEGI

One highly complex location, two objectives. How will you make your way through the Clockwork Mansion when Dishonored 2 launches on Xbox One, PlayStation 4 and PC on November 11? In this developer playthrough, you’ll be able to see Emily Kaldwin’s lethal skills on full display as she artfully slices her way through everything in her path, before putting an end to Delilah’s Grand Inventor, Kirin Jindosh.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts