Imorgon kan du inte längre köpa Castle of Illusion

Imorgon kan du inte längre köpa Castle of Illusion

Från och med imorgon kommer du inte längre kunna köpa remaken av Castle of Illusion Starring Mickey Mouse, rapporterar Game Informer. Med andra ord: äger du det inte gör du rätt i att investera ca 130 kronor i Musse Pigg-äventyret på Steam, för vem vet när – eller ens om! – du får chansen igen?

Castle of Illusion släpptes ursprungligen i nådens år 1990. 2013 utfördes en kulturgärning av rang när Sega Australia gav världen en nyversion. På grund av en detalj i dealen mellan Disney och Sega kommer de senare från 2 september inte längre ha rättigheterna att sälja spelet. Äger du det kan du emellertid ladda ner det när du vill, berättar en Segarepresentant för Polygon.

– Spelarna kommer att kunna ladda ner det på nytt till respektive format när som helst i framtiden.

Castle Of Illusion Starring Mickey Mouse trailer OFFICIAL | HD

Mickey Mouse returns to star in a magical Disney adventure with all-new HD graphics and gameplay. OUT NOW for digital download today on PlayStation®Network, Xbox Live and for Windows PC digital download Experience a world of enchantment as Castle of Illusion brings Mickey and his world to life.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts