Idag släpps Death Star till Battlefront

Idag släpps Death Star till Battlefront

Efter Battle of Jakku i slutet av förra året och Bespin somras stundar idag release för Battlefronts tredje expansion, nämligen Death Star. Ja, åtminstone om du har investerat i en säsongsbiljett. Vanliga dödliga spelare tvingas vänta ytterligare två veckor på dlc:t som bland annat adderar Dödsstjärnan (surprise!), Chewbacca, Bossk och fem nya kartor som äger rum på såväl fast mark som i yttre rymden. Det var sannerligen på tiden.

Av trailern att döma blir det rejält mer actionpumpat än när Luke, Han, Leia och kompani smög runt i Dödsstjärnan anno 1977. (Herregud, det är 39 år sedan!?)

Trots att årsdagen närmar sig för Battlefront är vi ännu inte riktigt i mål. I samband med att Star Wars: Rogue One går upp på biograferna släpps sista Battlefront-expansionen Rogue One: Scarif, i vilken vi får spela som Jyn och Krennic på den tropiska planeten Scarif.

Star Wars Battlefront: Death Star Gameplay Trailer

Coming in September, Season Pass holders will receive our third digital expansion pack, *Star Wars* Battlefront: Death Star. Players will experience five new maps – on ground and in space – new weapons and Star Cards and two new heroes, the fearsome bounty hunter Bossk and everyone’s favorite Wookiee, Chewbacca.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts