Här en trailer för episod två av Living World

Här en trailer för episod två av Living World

I slutet av juli skrev vi om att den tredje säsongen av Living World börjat i Guild Wars 2. Episoderna är gratis för alla som äger basspelet och fjolårets expansion Heart of Thorns, och de för med sig nya områden att utforska. I det första avsnittet Out of the Shadows fick vi besöka Chaos Isles, ett område bestående av flytande öar. Nu har Arenanet släppt en trailer för avsnitt två – Rising Flames – som ni kan beskåda här nedan.

Lava, drakar och döskallar är på tapeten i det nya vulkaniska området, och episoden kommer släppas den 20 september. Mycket mer vet vi inte i dagsläget, men det är förmodligen lika bra. Om ni vill veta mer om Living World: Säsong 3 kan ni med fördel styra kosan till spelets hemsida, där vi med all säkerhet kommer få ta del av mer detaljerad information om Rising Flames inom kort.

Guild Wars 2 Living World Season 3 Episode 2: Rising Flames Trailer

The second episode of Living World Season 3, Rising Flames, arrives on September 20. Prepare yourself by watching the trailer! To know more about the Living World of Guild Wars 2, make sure to regularly check the Releases page of the website: https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/ Subscribe to the Guild Wars 2 channel on YouTube for weekly developer videos, release videos and more!

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts