Här är TGS-trailern för Berserk and the Band of the Hawk

Här är TGS-trailern för Berserk and the Band of the Hawk

Jag tyckte att Attack on Titan: Wings of Freedom var en riktigt positiv överraskning av Dynasty Warriors-studion Omega Force, så nu ser jag fram emot deras tolkning av Berserk med förnyad entusiasm. Tokyo Game Show håller fortfarande på borta i Japan, och nu har Koei Tecmo avslöjat den officiella titeln för den västerländska versionen av spelet tillsammans med ett releasedatum – Berserk and the Band of the Hawk släpps tidigt nästa år, den 24 februari.

TGS-trailern nedan avslöjar ett spelet kommer innehålla runt 120 minuter filmiska mellansekvenser (det verkar som att det mesta kommer hämtas från den några år gamla animerade filmtrilogin) och vi får snabba klipp av karaktärerna Guts, Casca, Charlotte, Farnese, Puck, Zodd, The Egg of the Perfect World, Griffith, Schierke, Serpico, Isidro, Grunbeld och Skeleton Knight. Puck utlovar även gott om spoilers, så vi kan nog ta för givet att spelet kommer fortsätta bortom den nya animeserien som just nu sänd i Japan och avslutas inom kort.

BERSERK AND THE BAND OF THE HAWK – TGS 2016 TRAILER

“Like” us on Facebook: http://facebook.com/koeitecmogames Follow us on Twitter: http://twitter.com/koeitecmoeurope The collaboration of the landmark dark fantasy manga series Berserk and Koei Tecmo’s Warriors series! The intense world and frenzied story will unfold for the most lethal Warriors game! Coming to PS4, PS Vita and Steam. Official site: http://www.koeitecmoeurope.com/berserk/

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts