Här är systemkraven för Titanfall 2

Här är systemkraven för Titanfall 2

Respawn Entertainments förstapersonsskjutare Titanfall 2 närmar sig med stormsteg. Spelet släpps den 28 oktober och kommer inte göras tillgängligt tidigare för de som betalar för Origin Access, så vi behöver inte oroa oss för att någon ska få ett försprång online. Nu har vi fått reda på systemkraven, de rekommenderade specifikationerna och vilken hårdvara man behöver för att köra spelet i 4K och 60 bilder i sekunden. Mer information om exakt vad allt det här innebär finns att begrundas på spelets officiella blogg. Bilden ovan visar också vad vi kan förvänta oss av grafikinställningarna.

Minimum:

 • OS – Win 7/8/8.1/10 64bit
 • CPU – Intel Core i3-3600t eller motsvarande
 • RAM – 8GB
 • HDD – 45GB
 • GPU – NVIDIA Geforce GTX 660 2GB, AMD Radeon HD 7850 2GB
 • DirectX – 11
 • Uppkoppling – 512Kbps eller snabbare

Rekommenderat:

 • OS – Win 7/8/8.1/10 64bit
 • CPU – Intel Core i5-6600 eller motsvarande
 • RAM – 16GB
 • HDD – 45GB
 • GPU – NVIDIA Geforce GTX 1060 6GB, AMD Radeon RX 480 8GB
 • DirectX – 11
 • Uppkoppling – 512Kbps eller snabbare

Ultra 4K60:

 • OS – Win 7/8/8.1/10 64bit
 • CPU – Intel Core i7-6700k eller motsvarande
 • RAM – 16GB
 • HDD – 45GB
 • GPU – NVIDIA Geforce GTX 1080 8GB
 • DirectX – 11
 • Uppkoppling – 512Kbps eller snabbare

Vi har även fått reda på att spelläget Attrition (lagbaserad dödsmatch med AI-karaktärer som fyller ut slagfältet) kommer återvända i Titanfall 2 och nedan hittar ni ett sju minuter långt klipp från spelläget tillsammans med en helt ny trailer som fokuserar på titanpiloterna.

TITANFALL 2 ATTRITION GAMEPLAY! IT’S BACK!- SPONSORED BY EA

Attrition is back in Titanfall 2. Take a look at the fan favorite game mode all being played on PC in 1440p. A big thank you to EA and Respawn for flying me out to the Respawn Studio to capture new Titanfall 2 content.

Titanfall 2: Pilots Gameplay Trailer

Pilots are the fastest predator on the Frontier in Titanfall 2. Learn how Respawn Entertainment pushes the genre forward once again with new innovations that reaffirm Titanfall 2 as the fastest, most visceral shooter yet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts