Här är systemkraven för Recore

Här är systemkraven för Recore

Recore utannonserades till Xbox One i fjol. I januari bekräftades det att spelet också kommer till pc, och under E3 fick vi reda på att spelet kommer bli den allra första titeln i Play Anywhere-programmet (köp spelet digitalt på Xbox One eller Windows 10, få den andra versionen gratis, sparfiler och achievements delas mellan versionerna).

Recore är ett samarbete mellan Mega Man-legendaren Keiji Inafune och Armature Studio, som består av ett gäng Metroid Prime-veteraner. Spelet är ett actionäventyr där den kvinnliga huvudrollen Joule Adams – en av de sista människorna på planeten Far Eden – åtföljs av ett gäng robotar med olika egenskaper.

Spelet släpps på tisdag, den 13 september till Windows 10. På butikssidan kan man se att spelet kommer kosta 40 dollar (eller 40 euro). En Xbox-kontroll rekommenderas som styrdon, men spelet stöder även tangentbord och mus. Microsoft har också delat med sig av systemkraven och de är som följer. 

Minimum:

 • OS: Windows 10
 • Arkitektur: x64, X64
 • Direct X: DX11
 • RAM: 8GB
 • VRAM: 2GB
 • CPU: Intel Core i5-4460, 2.70GHz eller AMD FX-6300
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 660 eller AMD Radeon R7

Rekommenderat:

 • OS: Windows 10
 • Arkitektur: x64, X64
 • Direct X: DX11
 • RAM: 16GB
 • VRAM: 4GB
 • CPU: Intel Core i5 4590, 3.9 GHz eller motsvarande från AMD
 • GPU: Nvidia GeForce GTX 970 eller AMD Radeon R9

Här är lanseringstrailern om du råkat missa den.

ReCore Launch Trailer

Presenting ReCore, an XBOX ONE & WINDOWS 10 EXCLUSIVE – Available September 13 – Pre-order Now Waking on the world of Far Eden, Joule Adams finds she is not alone, but armed with both her father’s guiding words and a host of Corebot companions.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts