Här är Nidhogg 2

Här är Nidhogg 2

Nidhogg är fantastiskt, ett av de bästa lokala multiplayerspelen för två deltagare de senaste åren (så länge man håller sig till slottsbanan) med oerhört nerviga uppgörelser fyllda med glädjerop, svordomar och ond, bråd död.

Nidhogg hade även en väldigt avskalad visuell stil, som gjorde det lätt att få en överblick, och faktiskt var rätt jäkla cool i övrigt också. Entré Nidhogg 2, som tycks ha lämnat spelmekaniken intakt, men gjort dramatiska grafiska förändringar. Borta är de minimalistiska pixelmänniskorna, inne är Homer Simpson-aktiga fetknoppar.

Jag ska vara ärlig med er nu: jag gillar inte den nya grafiken, inte alls. Miljöerna ser okej ut om än något generiska, men karaktärsmodellerna förtar den väldigt sobra känslan från originalet. Visst, man kan alltid vänja sig, och vem vet, kanske den nya visuella stilen är helt perfekt för spelet som utvecklarna Messhof eftersträvar.

Vi kan bara vänta och se, men just nu är jag väldigt skeptisk. Här är premiärtrailern.

Nidhogg 2 reveal trailer

The sequel to the intense competitive jouster is back with axes, arrows, and a grotesque new art direction in tow.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts