Här är lanseringstrailern för Recore

Här är lanseringstrailern för Recore

recorejouleRecore utannonserades till Xbox One i fjol. I januari bekräftades det att spelet också kommer till pc, och under E3 fick vi reda på att spelet kommer bli den allra första titeln i Play Anywhere-programmet (köp spelet digitalt på Xbox One eller Windows 10, få den andra versionen gratis, sparfiler och achievements delas mellan versionerna).

Recore är ett samarbete mellan Mega Man-legendaren Keiji Inafune och Armature Studio, som består av ett gäng Metroid Prime-veteraner. Spelet är ett actionäventyr där den kvinnliga huvudrollen Joule Adams – en av de sista människorna på planeten Far Eden – åtföljs av ett gäng robotar med olika egenskaper.

Spelet släpps den 13 september till Windows 10, och ni kan se lanseringstrailern nedan där Joule Adams farsgubbe ger ett dramatisk tal, så vi antar att han kommer vara en betydande del av hennes motivation. Spelet kommer kosta 40 dollar, eller 40 euro, och speltiden kommer enligt utvecklarna landa någonstans kring 12 timmar.

ReCore Launch Trailer

Presenting ReCore, an XBOX ONE & WINDOWS 10 EXCLUSIVE – Available September 13 – Pre-order Now Waking on the world of Far Eden, Joule Adams finds she is not alone, but armed with both her father’s guiding words and a host of Corebot companions.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts