Här är lanseringstrailern för Forza Horizon 3

Här är lanseringstrailern för Forza Horizon 3

Vi har skrivit en hel del om Forza Horizon 3 på dessa sidor tidigare. Vi har begrundat den rekommenderade hårdvaran, listat det kompletta soundtracket och frågat oss varför demon av pc-versionen släpps först efter lanseringen – ett faktum som fortfarande väcker viss oro hos undertecknad.

De senaste dagarna har jag nämligen spelat Forza Horizon 3 i recensionssyfte. Xbox One-spelet det vill säga, för Windows 10-versionen är fortfarande inte tillgänglig, vilket gör att vi inte riktigt vet när vi kommer kunna publicera recensionen. Men tills vidare plöjer jag vidare genom den australienska vildmarken på Xbox One – spelet är ju Play Anywhere, så jag kommer kunna återuppta min karriär på pc – och hittills har jag en rätt angenäm upplevelse, även om jag längtar efter mina förmodade 60 fps på Windows 10.

Forza Horizon 3 släpps om exakt en vecka, den 27 september. Här är lanseringstrailern.

Forza Horizon 3 Official Launch Trailer

Forza Horizon 3 Official Launch Trailer – Winner of 29 E3 awards, including “”Best Racing Game,”” Forza Horizon 3 can be experienced now with the free Xbox One demo. You’re in charge of the Horizon Festival. Customize everything, hire and fire your friends, and explore Australia in over 350 of the world’s greatest cars, including the debut of the 2017 Lamborghini Centenario.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts