Här är Kongo i Civilization VI

Här är Kongo i Civilization VI

Under sommaren har 2K Games och Firaxis presenterat de spelbara civilisationerna i Civilization VI, en i taget.

Vi har tidigare bekantat oss med de europeiska stormakterna StorbritannienFrankrikeSpanien och Tyskland, det eurasiska riket Skytien, de amerikanska uppstickarna USA och Brasilien, nordafrikanska Egypten, och den asiatiska duon Japan och Indien. Spelet kommer innehålla 18 civilisationer totalt, och nu är det dags att ta flyget till Centralafrika och Kongo, som leds av Mvemba a Nzinga.

Kongo är en väldigt flexibel nation i Civilzation VI, som kan ta både religiösa och vetenskapliga vägar till seger. Kongos unika enhet heter Nagao Mbeba, och de är sköldutrustade krigare som är experter på att slåss i naturen – varken skogar eller regnskogar blockerar deras sikt eller saktar ner deras framfart. Mvemba konverterade till kristendomen när det begav sig, och därför kan Kongo inte bygga heliga platser, men nationen kan ändå få bonusar beroende på vilka religioner som etablerar sig i dess städer. Städerna kan dessutom byggas mitt i regnskogen om man så vill.

Civilization VI släpps den 21 oktober.

CIVILIZATION VI – FIRST LOOK: Kongo – International Version (With Subtitles)

Get a first look at the Kongo civilization and its leader, Mvemba a Nzinga. SUBSCRIBE for First Looks at other civilizations, leaders, features and tips from the developers of Civilization VI: http://2kgam.es/CivilizationYT

 

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts