Här är en timme Nier: Automata

Här är en timme Nier: Automata

niercharaSedan tidigare vet vi att Platinum Games nya actionrollspel Nier: Automata släpps i Japan den 23 februari. Förra veckan slängde vi ett öga på en karaktärsfokuserad trailer, och idag bjuds vi på den timslånga presentationen som ägde rum under Tokyo Game Show i Japan.

De längre spelsekvenserna tar vid kring 20-minuters-märket, och vi får exempel på sidscrollande sekvenser såväl som mer traditionella Platinum Games-strider. I slutet av presentationen premiärvisas även den påkostade samlarutgåvan Black Box Edition till Playtation 4, inklusive en prydnadsfigur föreställande den kvinnliga huvudrollsinnehavaren 2B.

En Steam-version av Nier: Automata utannonserades i augusti, men hoppas inte för mycket på en liknande samlarutgåva för pc –  spelet släpps med högsta sannolikhet enbart digitalt på vår plattform.

『NieR:Automata』TGS2016スペシャルステージ

PS4向けアクションRPG『NieR:Automata』の最新情報を、素敵なゲストとともにお届けいたします! このステージで初公開となる情報も…!? 出演者 齊藤 陽介(プロデューサー) 田浦 貴久 さん(プラチナゲームズ・ゲームデザイナー) ヨコオタロウ さん(ディレクター) 石川 由依 さん(2B役・声優) 花江 夏樹 さん(9S役・声優)

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts