Här är det nya världsrekordet i Devil Daggers

Här är det nya världsrekordet i Devil Daggers

För ett tag sedan skrev vi om att man kan inhandla Devil Daggers för blott en dollar via Humble Store (erbjudandet är fortfarande i kraft nästan en vecka till!). Så det är ju tematiskt passande att kolla in det imponerande nya världsrekordet en vecka senare.

Devil Daggers tar mycket inspiration av gamla goda Quake, och dumpar spelaren i en arena fullproppad av fiender som bara blir tuffare och tuffare med tiden, ända tills spelaren slutligen går under. Sedan börjar man bara om från början, och fortsätter den eviga jakten mot nya höjder.

Det nya världsrekordet klockar in på 872, 4143 sekunder och dess utövare Sojk har postat hela härligheten på Youtube, komplett med bildbevis av det nya rekordet. Sojk har en hyfsad marginal till sina närmaste konkurrenter, och uppskattar att han (eller hon!) lägger ner en till två timmar varje dag på spelet.

Devil Daggers V3 – 872.4143 (World Record)

https://twitter.com/Sojk https://www.twitch.tv/sojk

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts