Här är den kommande Rocket League-arenan

Här är den kommande Rocket League-arenan

Det har bara gått två veckor sedan Rumble Mode släpptes till Rocket League, men Psyonix har redan nu avslöjat nästa nya gratisuppdatering till deras omåttligt framgångsrika bolltrollare. Aquadome är en ny arena belägen i en kupol på havets botten, och flirtarna med Bioshock – som ju alldeles nyss släpptes i en något skadeskjuten uppdaterad version – är bortom uppenbara. Till och med teckensnittet är detsamma!

Aquaddome släpps någon gång i oktober och för med sig två nya tematiska fordon, som dock kommer säljas för två dollar var. Uppdateringen innehåller också ny musik av Drunk Girl (som inte är en full flicka, utan en kille som heter Andy Hogarth) och exempel på de dansanta tongångarna ges i trailern nedan. Aquadome kommer inkluderas i varje playlist, inklusive den tävlingsinriktade.

Rocket League® – AquaDome Trailer

This October, journey into the depths of the sea and compete in AquaDome — a FREE new arena located at the bottom of the ocean! Two premium aquatic-themed Battle-Cars, Triton and Proteus, will also debut simultaneously with AquaDome (sold separately in the Showroom). Look for all this and more… soon!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts