GTA 5 Redux är ute nu

GTA 5 Redux är ute nu

Ursprungligen var det tänkt att Grand Theft Auto 5-modden GTA 5 Redux skulle släppas den 26 augusti. Utvecklaren Josh Romito blev dock utsatt för en hackerattack med någon ynka vecka kvar till den tänkta lanseringen, men han försäkrade oss om att det enbart skulle innebära en liten försening. Romito har hållit fast vid sitt ord – GTA 5 Redux är ute nu (ladda ner modden här) och tillfället firas givetvis med en munvattnande lanseringstrailer.

GTA 5 Redux är förmodligen en av de mest ambitiösa moddarna någonsin. Listan med grafiska förbättringar är lång och inkluderar bland annat global ljussättning, fullständigt omgjorda vädereffekter och perfekta skuggkaskader. Nästan alla vägtexturer har ersatts, och Los Santos gator är täckta av 4K-klotter. Och jag som tyckte att Grand Theft Auto 5 såg rätt okej ut som det var.

GTA 5 Redux introducerar också ett stort antal förändringar i spelmekaniken. Wanted-systemet påminner mycket mer om de gamla spelen med pansarvagnar, FBI-agenter och SWAT-bilar, och flera olika fordon har lagts till för ändamålet. Precis alla åkdon i hela spelet har dessutom fått en helt ny hanteringsmodell.

Det slumpmässiga kaoset har utökats markant med ny Euphoria-fysik och fotgängare som reagerar mer individuellt. Skjutvapnen har gjorts mer realistiska med trovärdig rekyl och eldhastighet, och vissa material kan skjutas igenom, såsom tunn metall och växtlighet.

Redux är mer än en visuell uppgradering, säger berättarrösten i trailern nedan. Det är en komplett omarbetning som ger San Andreas tillbaka till spelaren.

GTA 5 REDUX – OFFICIAL LAUNCH TRAILER

THIS VIDEO WAS CREATED BY OCEAN POWELL! PLEASE HEAD OVER TO HIS CHANNEL AND SUBSCRIBE NOW! https://www.youtube.com/user/DarkSpaceStudios HIS WORK WILL BLOW YOU AWAY! ———————————————————————————————————– TWITTER: @GTA5_REDUX – FOLLOW TO GET THE LATEST INFO REGARDING THE LAUNCH! A PATCH HAS JUST BEEN POSTED TO FIX ALL THE IN-GAME CRASHES!!!!!!!!! ———————————————————————————————————– DOWNLOAD NOW!!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts