GOG Connect-utbudet har utökats.

GOG Connect-utbudet har utökats.

Tidigare i år lanserades GOG Connect, en tjänst som tillåter GOG-användare att importera valda Steam-titlar till GOG-biblioteket. Det gäller dock inte alla spel, för det första måste båda titlarna finnas tillgängliga hos respektive tjänst, för det andra måste Steam-titlarna vara DRM-fria och för det tredje måste utvecklarna och utgivarna godkänna processen. Om man importerar ett spel till GOG äger man det fortfarande på Steam.

Erbjudandet är tidsbegränsat (6 dagar kvar i skrivande stund) och när man en gång kopplat ett Steam-konto med ett GOG-konto är de sammanlänkade permanent. Nu har listan med godkända titlar utökats, och är som följer.

 • Hotline Miami
 • Olli Olli
 • Shadow Warrior (2013 remake)
 • Baldur’s Gate: Enhanced Edition
 • AI War: Fleet Command
 • Anno 1404: Gold Edition
 • Cossacks Anthology
 • DEX
 • Hot Tin Roof: The Cat That Wore a Fedora
 • The Last Federation
 • Teslagrad
 • The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut
 • The Masterplan
 • Two Worlds: Epic Edition
 • X: GOLD
 • X Rebirth
 • Ziggurat

GOG har också inlett en “Back to School”-rea. Erbjudandena byts ut dagligen tills rean avslutas söndagen den 2 oktober. Dagens klipp inkluderar en Lucasarts-samling för 17 dollar och Vampire: The Masquerade – Bloodlines för 12 dollar och 65 cent.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts