Gearbox planerar gratisversion av Battleborn

Gearbox planerar gratisversion av Battleborn

Vi har tidigare spekulerat en hel del kring framtiden för Gearbox Softwares mobainspirerade actionspel Battleborn. Hur kan man låta bli liksom, med tanke på den floppartade lanseringen? Under gårdagen rapporterade Kotaku att spelet är på väg att bli free to play, men dessa uppgifter har sedan dementerats av Gearbox-chefen Randy Pitchford på ett ganska förvirrande sätt.

– Jag har just fått reda på att en vårdslös artikel hävdat att Battleborn kommer bli free to play, vilket inte stämmer. Det finns inga planer att konvertera Battleborn till free to play, sade hans första Twitter-post.

– Vi har icke utannonserade planer för en trial-version av spelet som skulle vara gratis, från vilken man skulle kunna köpa fullversionen tillsammans med dlc, fortsatte den andra.

Det känns mest som att Pitchford ägnar sig åt hårklyveri, kontentan är att det kommer en gratisversion av Battleborn (som är gratis att spela) och att den fulla upplevelsen kommer kosta pengar.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts