Gameplaydemo från Mafia III

Gameplaydemo från Mafia III

Ibland känns det som att vi faktiskt får för mycket av det goda.

Redan i juli kände jag mig mätt, så när 2K Games släppte en live-action-trailer för Mafia III ville jag mest bara skrika “sluta, snälla!” men valde ändå att skriva en nyhet, för lite kul och speciellt var det ju ändå. Sedan dess har jag gjort mitt bästa för att ignorera Mafia III – jag vill helst spela det innan jag tröttnar helt – men de senaste dagarna har hela tre promoklipp släppts på Mafia III:s Youtube-kanal, vilket förmodligen måste vara ett personligt rekord, så låt gå för den här gången.

Det rör sig om en 17 minuter lång gameplaydemo, en video om spelets vapen och en trailer om hur man tjänar pengar. Jag vägrar se något  av klippen, men jag kan ändå klistra in Youtube-länkarna i den här nyheten och tipsa om systemkraven om du ännu inte sett dem. Mafia III släpps den 7 oktober, så vi kan förmodligen räkna med en ännu högre trailertakt de kommande två veckorna. Jag ser faktiskt fram emot att få prova spelet, tro det eller ej, originalet är ju trots allt en odödlig pc-klassiker.

Mafia 3 Gameplay Demo

In this extended Mafia III gameplay demo from Gamescom and Tokyo Game Show, Lincoln Clay takes out one of Sal Marcano’s underbosses, Tony Derazio. On Oct. 7, you will complete these missions any way you want. Mafia III is out October 7, 2016 on PlayStation®4 system, Xbox One, and Windows PC.

Mafia 3 Gameplay Trailer Series – The World of New Bordeaux #3 – Weapons

Episode 3 of our Mafia III gameplay series takes a look at Lincoln Clay’s arsenal of weapons. When Lincoln Clay returned from service in Vietnam in 1968, he thought he was leaving a part of himself behind. Little did he know his years of military weapons training would get called into action at home in New Bordeaux.

Mafia III – Inside Look – Making Money

Mafia III game designers offer tips about making and managing money in this episode. Mafia III is out October 7, 2016 on PlayStation®4 system, Xbox One, and Windows PC.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts