Forza Horizon 3 får en demo

Forza Horizon 3 får en demo

Under E3 avslöjades att Forza Horizon 3 blir den första delen i serien till pc när det släpps om några veckor. Spelet ingår i Microsofts program Play Anywhere – köp spelet digitalt på Windows 10 eller Xbox One, få den andra versionen gratis – och upp till fyra spelare kan samarbeta över plattformsgränserna i den nya co-op-kampanjen. De båda versionerna kommer också dela sparfiler och achievements.

Vi har tidigare fått ta del av 14 gameplayminuter och det kompletta soundtracket, och nu är det dags att prata om demoversionen. Den släpps idag till Xbox One, men på Windows 10 måste vi av någon märklig anledning vänta till någon gång efter lanseringen. Microsoft tycker att vi kan spela gratisspelet Forza Motorsport 6: Apex under tiden istället (det fick stöd för rattar och pedaler förra veckan) men vi vill ju gärna veta hur Forza Horizon 3 flyter på våra datorer, speciellt med tanke på att Microsoft själva rekommenderar hela 16 GB RAM.

Forza Horizon 3 släpps till Windows 10 den 27 september.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts