Fler jobbar på Cyberpunk 2077 än Witcher 3

Fler jobbar på Cyberpunk 2077 än Witcher 3

Vi vet ännu väldigt lite om Cyberpunk 2077.
Vi vet ännu försvinnande lite om CD Projekts Cyberpunk 2077.

I och med The Witcher 3: Blood and Wine (recension) tog CD Projekt farväl av Geralt, och de har redan bytt fokus. Cyberpunk 2077 avslöjades för tre och ett halvt år sedan och tidigare i år sa CD Projekts Jose Texiera att man var i full färd med att förbereda arbetet. Detta verkar emellertid ha flutit på smärtfritt, för nu avslöjas det att Cyberpunk har fler människor ombord än vad som någonsin var fallet med The Witcher 3.

– I nuläget jobbar fler utvecklare på Cyberpunk 2077 än på The Witcher 3 under spelets mest intensiva månad, berättar studion i ett forum där aktieägare kan ställa frågor och som översatts av NeoGAF.

Någon matnyttig information om spelet i sig får vi dock inte. Under E3 liksom på Gamescom var det locket på och i nuläget tycks den polska storstudion nöja sig med att låta arbetet ske bakom stängda dörrar. Där verkar dock flitens lampa brinna starkare än någonsin.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts