Final Fantasy X-mod ersätter cirka allt ljud med Tidus skratt

Final Fantasy X-mod ersätter cirka allt ljud med Tidus skratt

Drömmar kan faktiskt bli verklighet. Mardrömmar också, uppenbarligen. I den här ökända scenen från Final Fantasy X får vi se och höra Tidus skratta. Det blonda yrvädret var redan en påfrestande hjälte men i och med den här “bravaden” sjönk han till nivåer få har lyckats nå. Tidigare i år släpptes äventyret till sist på pc, och nu kan du via en mod byta ut det mesta av spelets ljud mot Tidus garv.

Varför du skulle vilja det? För att du älskar att plåga dig själv? For the lulz?

Johnny Mac är moddaren vi ska tacka (lägga skulden på). Stora delar av soundtracket och dialogen byts ut mot det forcerade skrattet. Det är förstås en pest för öronen men ändå en slags fascinerande inblick i rent vansinne. Undertill hittar du öppningsscenen och soundtracket. Och vi lovar: du har aldrig hört dem på det här sättet.

Tidus Fantasy X Trailer

Entire game and battle dialogue replaced, soundtrack replaced with midis using Tidus instruments, and a few cutscenes redone poorly. Download & Torrent: http://goo.gl/1uGAqO Soundtrack: https://youtu.be/sOzM4ClFG1o

Tidus Fantasy X OST

Full soundtrack to the PC mod (https://youtu.be/wSV4l65GNK8). Starred tracks had no midis available, and I used other songs. Usually similar in tone, some just whatever. Took maybe 10 hours.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts