Femte avsnittet av Hitman släppt, därför en trailer

Femte avsnittet av Hitman släppt, därför en trailer

Gårdagens naggande korta trailer från Hitman: Colorado var extremt kortfattad, men lyckades ändå klämma in såväl mord i lönndom som hot om explosioner. I dagens betydligt längre releasetrailer får vi mer kött på de blodiga benen. Square Enix lovar att det blir ett viktigt avsnitt:

– Stora avslöjanden kommer upp till ytan och avsnittet bäddar för en rafflande säsongsfinal.

Sedan tidigare vet vi att denna kommer att äga rum i Japan. Det känns ändå bra att berättelsen börjar komma igång ordentligt, ty Square Enix och våra danska vänner på Io Interactive har planer för ytterligare två säsonger.

HITMAN – Episode 5: Colorado Launch Trailer

Episode 5: Colorado is available for download now on PS4, Xbox One and PC. Agent 47 must infiltrate a private militia training camp and eliminate 4 targets! Episode 5 packs in new opportunities, weapons, gear, disguises, challenges, trophies/achievements and a new starting suit: Tactical Gear. Get it now! http://buy.hitman.com

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts