Everspace släpps som early access idag

Everspace släpps som early access idag

Everspace är ett Kickstarter-finansierat actionspel som utspelar sig i den procedurellt genererade rymden. Det är omgångsbaserat i klassisk roguelike-stil, men man behåller pengar och ritningar mellan omgångarna som man kan använda för att uppgradera sitt skepp.

Everspace släpps som early access idag – både på Steam och GOG – och de tyska utvecklarna Rockfish Games utlovar en “engagerande ickelinjär berättelse” i framtiden. Det är oklart exakt vad den första early access-versionen kommer innehålla, men trailern nedan utlovar onekligen en grafisk upplevelse som inte många andra indiespel kan rå på.

Everspace beräknas bli “klart” någon gång i början av nästa år.

EVERSPACE™ Early Access Launch Trailer

EVERSPACE™ combines fast-paced combat with roguelike elements, great visuals and a captivating story in the final release. It takes you on a challenging journey through an ever-changing, beautifully crafted universe full of surprises. Shoot, craft and loot your way to victory while the odds are stacked against you.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts